Helaas door de Corona maatregelen en de avondklok heeft het terugmeldweekend (TMW) in april niet door kunnen gaan :-(  We hebben een nieuwe datum gepland namelijk van 22 t/m 24 oktober 2021. 

Vrijere opzet
Vorig jaar hebben we op ‘ons’ stuwstuk van de Maas, Sambeek - Grave, vooraf een aantal sectoren / stekken aangegeven waarop gevist kon worden. Komend jaar wordt de keuze van de stek voor de deelnemers nog vrijer. Ieder koppel kan naar eigen wens een stek kiezen en die vooraf te kennen geven bij ons, als de stek maar op het genoemde stuk van de Maas ligt. Koppels kunnen ook afspreken om bij elkaar in de buurt te gaan vissen, mits er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Natuurlijk staan wij ook open voor advies.

Praktische afspraken

 • Het terugmeldweekend zal gehouden worden in het weekend van vrijdag 22 tot zondag 24 Oktober.
 • Vanaf nu kan men zich aanmelden stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij moet aangegeven worden welke stek men wil gaan bevissen. De karpervissers die de voorgaande jaren hebben meegedaan krijgen voorrang bij het kiezen van de stek. Op vrijdag 15 oktober wordt bekend gemaakt of men de gekozen stek kan bevissen. Zo niet dan wordt er overlegd over een alternatief. Vanaf dat moment staat het iedereen vrij om op de gekozen stek te gaan voeren.
 • De inleg is € 25,- per persoon, dus € 50,- per koppel. Daarvoor krijgt iedere deelnemer een waardebon van € 50,-, dus € 100,- per koppel. Te besteden bij Team Outdoors.
 • Er is een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn zoals hengels, tent, waardebonnen etc. Loten à € 2,- per lot kunnen besteld worden tegelijk met de inschrijving. Loten worden verkocht per 5 stuks.
 • Inschrijfgeld € 50,- per koppel en betaling van loten à € 2,- per stuk (minimaal 5 stuks) over te maken op NL29SNSB0706082230 onder vermelding van TMW21 en de namen van het koppel.
 • Alle deelnemers krijgen aan het begin van het weekend een leuke verrassing.
 • Net zoals vorig jaar willen we graag dat er loodvrij gevist wordt. Iedere deelnemer krijgt daarom enkele loodvrije werpgewichten gratis ter beschikking (Vanaf 2022 wordt loodvrij vissen verplicht).
 • Het uitgebreide reglement staat op de site.
 • Er zijn enkele prijzen voor de mooiste SKP-Karper, zwaarste karper , bijzonderste vangst etc.


En verder

 • De koppels die vorig jaar hebben meegedaan en toen € 100,- hebben betaald en niet teruggevraagd hoeven deze keer niets te betalen als zij willen meedoen.
 • De 5 prijswinnaars van vorig jaar ontvangen alsnog een waardebon van € 50,-

Indeling van het weekend

 • Vrijdag 22 oktober vanaf 9.00 uur aankomst bij ons thuishonk Kanaalzicht te Heumen, de koffie staat klaar. Afhalen van instructies, loodvervangers, loten voor de loterij, verrassing, aanmelden voor de groeps-app. Hierna kan men naar de stek en direct beginnen met vissen.
 • Vrijdag 22 oktober rond 20.00 uur en zaterdag 23 oktober op dezelfde tijd trekking van de loten. Te volgen op de groeps-app.
 • Zondag 24 oktober 10.00 uur einde visserij. Hierna samenkomst bij Kanaalzicht en uitreiking van de prijzen voor de gevangen vis, prijzen loterij en cadeaubonnen. En slap ouwehoeren natuurlijk.

Regelgeving

Bij deelname moet je natuurlijk in bezit zijn van een geldende VISpas en bij verblijf tijdens de nacht in een schuilmiddel (tent) de "nachtvistoestemming", de derde hengel is een optie. Verder zijn alle Nederlandse regelgeving en visserijwetten van kracht. Meer weten over de regelgeving klik hier.

Bij vragen Ruudje bellen: 06 10119359