Het bestuur van SKP-Nijmegen wenst iedereen een gezond en visrijk 2021 toe!


Veel is er gevist afgelopen jaar door de Corona pandemie en dat was goed terug te zien in het ledenaantal van onze vereniging. Helaas hebben we afgelopen jaar niets terug kunnen doen voor onze leden alleen het “terugmeldingweekend “ op de Maas en het uitzetten van karper op de Mookerplas, Maaswaalkanaal en het oude Grindgat te Weurt. Hoe 2021 gaat verlopen is voor iedereen nog de vraag al raken we steeds meer gewend aan het leven met dit Corona virus.


Daarom heeft het bestuur van SKP-Nijmegen besloten om alles wat u normaal gewend bent van onze vereniging gewoon te organiseren voor dit jaar. Alleen de meeting in Januari zal geen doorgang kunnen vinden vanwege de huidige maatregelen. Maar het “terugmeldingweekend “ gaan we zeker weer doen dit jaar in een nog mooiere vorm als vorig jaar. Gepland staat dit evenement voor april vanwege de tegenvallende vangsten van afgelopen jaar. Binnenkort volgt er meer informatie.


Maar ook de jeugd krijgt weer de volle aandacht van ons en we hopen samen met kids en ouders weer een lekker weekend te kunnen gaan hengelen.


Groet, het bestuur SKP-Nijmegen

Film van het uitzetten Karper November 2020