ONZE PROJECTEN SPONSOREN

Wij als SKP-Nijmegen zijn allen karpervissers in hart en nieren, genietend van onze prachtige hobby in de natuur van onze leefomgeving Nijmegen. Vele van ons karpervissers maken jaarlijks behoorlijk wat kilometers naar het buitenland om vooral grote en of mooie karpers te vangen. En dat terwijl we juist in deze omgeving prachtig en zeer gevarieerd viswater hebben liggen. Alleen de populatie op deze vaak openbare wateren is klein en de variatie en de grote van de karper laat veel te wensen over.Vandaar onze projecten, waarbij jij als karpervisser ons kan steunen, om er voor te zorgen dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.

Om onze projecten te kunnen financieren hebben we natuurlijk geld nodig. Het geld is voor een gedeelte afkomstig uit de inkomsten van wedstrijden, sponsoring door bedrijven en loterijen, welke we meestal bij de door ons georganiseerde evenementen houden. Indirect wordt een groot gedeelte van het geld dus bijeengebracht door winkeliers welke de prijzen gratis ter beschikking stellen, onze dank daarvoor! Maar ook jij als karper-visser kan een steentje bijdragen door bijvoorbeeld het doneren van karpertje.

Wilt u als bedrijf of instantie ons steunen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.