SKP-Nijmegen geeft je de goedkoopste mogelijkheid in Nederland om te vissen. Met de Vispas van SKP-Nijmegen is het mogelijk om door heel Nederland in openbare wateren te vissen. Deze wateren zijn opgenomen in de “Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren” welke onder op deze pagina is te downloaden. Over het algemeen kan je stellen dat in deze lijst zijn opgenomen alle vlot bevaarbare waterwegen (rivieren, kanalen) met de daaraan grenzende putten. Met deze (extra) vispas ben je dus tevens lid van onze club.

Als bezitter vispas SKP-Nijmegen heb je de volgende voordelen:

  • Gereduceerd of gratis toegang tot meetingen,workshops en wedstrijden.
  • Extra gratis loten tijdens deze evenementen
  • Je wordt op de hoogte gehouden van de laaste uitzettingen en nieuws omtrent karpervissen in onze regio.
  • Je bent Lid van De vereniging SKP-Nijmegen en hebt dus stemrecht tijdens de ledenvergadering en bepaald dus mede het karper-uitzetbeleid in onze omgeving.


Mocht je al een vispas bezitten maar ons toch wilt steunen vraag dan alsnog de SKP-Vispas aan om van bovenstaande voordelen gebruik te kunnen maken. Kies in het bestelscherm de optie: Extra VISpas.

Prijzen

  • Juniorlid t/m 13 jaar € 12,00  
  • Seniorlid € 32,00  
  • Seniorlid al in bezit van Vispas (ExtraVispas)  € 13,50

 

VISPAS ONLINE BESTELLEN KLIK HIER
 

De Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2022-2023-2024 klik voor download

 

Opzeggen lidmaatschap
 
We krijgen diverse telefoontjes binnen over betalingen en aanmaningen van de vispas. Dus ons hier over niet bellen!
 
Heeft u vragen stuur ons dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Lees hier onder eens goed hoe het werkt om Uw lidmaatschap te beëindigen.
Via www.mijnsportvisserij.nl is het mogelijk om aan te geven dat je je lidmaatschap (de VISpas) wilt beëindigen. De VISpas is het bewijs van lidmaatschap van de vereniging, die voorop de VISpas staat gedrukt.
Let op: de VISpas is geldig gedurende het lopende kalenderjaar. Het opzeggen van de VISpas voor het komende kalenderjaar moet vóór 1 oktober van het lopende jaar gebeuren. De datum van versturen van onderstaand formulier is hierbij van toepassing.
Opzeggen werkt als volgt:
Registreer je eenmalig of login
Kies 'VISpassen' in het menu (Koppel indien nodig nu eerst je VISpassen aan je account)
Kies onder 'Acties' voor 'Opzeggen' bij het document dat je op wilt zeggen.
Geef een reden op en klik op 'Opzeggen'.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een automatische bevestiging per mail en wordt de opzegging in behandeling genomen. In sommige gevallen wordt dit (via Sportvisserij Nederland) door de betreffende vereniging zelf verwerkt en kan dat wat langer duren.